RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Acquistare Nike Air Max 1

     †††RISPOSTE -> ARTE
eaguee
Novizio
Novizio
Acquistare Nike Air Max 1
Status: OFFLINE


De status van Tinker Hatfield als de bekendste schoenenontwerper van Acquistare Nike Air Max 1 is goed ingeburgerd en nu onderzoekt het merk Swoosh de inspiratie achter een van zijn beroemdste creaties voor de nieuwe Air Max 1 'Sketch To Shelf'. Met een handgekrabbelde versie van de klassieke "University Red" -kleuren die de AM1 lanceerde - de allereerste schoen met zichtbare luchtdemping - in 1987, bieden deze "Sketch To Shelf" -make-ups een eenvoudige witte mesh-basis, maar roep vervolgens gekrabbelde penseelstreken aan om kleur te geven.De speciale in-line Nike Air Max 1 Svendita releases van juli gaan helemaal over het proces achter het product, en een van de paren die knikt naar de gedachtegang van Tinker Hatfield bij het ontwerpen van het nu iconische silhouet is het 'Tinker Schematic' in het zwart. Bijna volledig gekleed in een grimmig zwart nubuck, heeft het bovenwerk van de schoen een overvloed aan witte details, variŽrend van met de hand gekrabbelde ontwerpnotities op elk individueel stuk en paneel tot krijtstreepachtige biezen op de kraag.

Hoewel Air Max Day sindsdien is gekomen en verdwenen, lijkt de line-up nog steeds op hetzelfde niveau te vieren, met nieuwe kleurstellingen van over de hele selectie die de afgelopen weken bijna volledig zijn aangekomen. Nike Air Max 1 Prezzi Bassi En na een hoop energieke Air Max 95's, is Nike klaar om zich voor te bereiden op de terugkeer van de Air Max 1 uit de "Powerwall" -collectie uit 2005, waarvan de iconische "Lemonade" -tonen een toegift krijgen op het moderne podium. Kort daarna werd er een "Pine Green" -alternatief onthuld en deze werpt vandaag weer licht op een ander: een levendige "Pink Lemonade".

Scarpe de Nike Air Max 1 Het paar is klaar om het trio af te ronden op Vakantie 2020 en het paar neemt alle opmerkelijke accenten van het origineel over. Afgezien van enkele opvallende kleurverschillen - zoals het vol palet Atmosphere lijkt te markeren met donkerrode veters - is de compositie in wezen identiek aan het origineel met all-over print en zo.

City-packs zijn niets nieuws in de wereld van de sneakercultuur, maar de afgelopen maanden heeft geen enkel merk er zoveel uitgebracht als Nike, waardoor zowel de Air Jordan 1 Mid als de Nike Air Max 1 Uomo/Donne op de wereld zijn losgelaten. Nu is de afdruk opnieuw tickets aan het boeken, eerst een Air Max 1 met Londense thematiek onthullend en nu een samenvallend Amsterdams eerbetoon dat effectief fungeert als het bovengenoemde tonale tegenovergestelde.

LINK VISIBILE SOLO AGLI UTENTI REGISTRATIPER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> ARTE
   
Pagina 1 di 1
Mon Jan 18, 2021 1:17 pm