RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Asics Gel-Burz 2 kiko kostadinov forest

     áááRISPOSTE -> STORIA
jyqw87y3
Novizio
Novizio
Asics Gel-Burz 2 kiko kostadinov forest
Status: OFFLINEAsics schoenen dames zilver Kostadinovs eerste ASICS-sneaker, de stevige GEL-Burz 1-hardloper, was razend populair onder de sneakerheads die de afgelopen tijd hebben bijgedragen aan het verbeteren van stevige 'papa-schoen'-type sneakers. De nieuwe collab, gebouwd op elementen van de silhouetten GEL-Venture 6 en GEL-Nimbus 20, is voorzien van ASICS FlyteFoam- en GEL-technologie en vervangt de doorschijnende rubberen lagen van zijn voorganger door een op aardewerk ge´nspireerd lederen paneel met ASICS strepen.

Asics schoenen heren zwart Voor hun tweede uitje kiezen ASICS en Kiko Kostadinov een palet van zeeschuim, bos en terracotta, ge´nspireerd op traditioneel Bulgaars aardewerk. Het trio van silhouetten van mesh en suŔde heeft overlay-panelen en gestikte vormstrepen bovenop een FoamFlyte-zooleenheid om een ​​unieke, op het gebruik ge´nspireerde esthetiek te creŰren, die een tactisch gevoel biedt dat zowel sport als stijl overbrugt.

Asics schoenen blauw oranje Deze rode en zwarte Asics X Kiko Kostadinov Gel Burz 2 sneakers zijn gemaakt met geweven bovenwerk van textiel, voorzien van Flytefoam-technologie, een impactgeleidingssysteem en de kenmerkende gel-dempende tussenzool. Ge´nspireerd door organisch materiaal en traditioneel Bulgaars aardewerk, in een wereld van opgepompt kicks, zijn dit de anti-chunky, maar ze zijn ook antislip, anti-slijtage en het tegengif voor je garderobe. Zie ons onze Asics X Kiko Kostadinov Gel Burz 2-sneakers dragen wanneer we afstand tussen onszelf en cowpats in de Cotswolds leggen.

Asics Gel-Burz 2 kiko kostadinov forest Het Japanse schoenenmerk ASICS werkte samen met de Bulgaarse ontwerper Kiko Kostadinov om een ​​ongerepte en goed presterende kleurstelling uit te brengen. De Kiko Kostadinov x Gel Burz 1 'zwart' heeft een bovenwerk van wit textiel met overal zwarte, beige en grijze accenten. De sneaker beschikt ook over FlyteFoam-technologie in de tussenzool, een dunne doorschijnende laag rubber langs de zijkanten en een impactgeleidingssysteem. De sneaker heeft ook een GEL-dempingssysteem in de achtervoet en de voorvoet.

https://www.colorgoedkoop.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Thu Oct 22, 2020 8:41 am