RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

adidas sc premiere white purple tint

        RISPOSTE -> SCIENZE E MATEMATICA
harry3greg
Novizio
Novizio
adidas sc premiere white purple tint
Status: OFFLINEadidas Originals brengt hun nieuwste adidas ultra boost dna cloud white grey one Montreal-hardloper uit in een nieuwe Scarlet Red-kleurstelling. Dit aanbod van de Adidas Ultra Boost heeft een Red Primknit-bovenwerk met bijpassende veterkooi en hielkap. Montreal-branding op de laterale teen en tong bovenop een tweekleurige Boost-tussenzool en rode rubberen buitenzool completeren het ontwerp.
Een mengelmoes van paars, geel en meer bedekt het gebreide bovenwerk van de adidas nmd r1 v2 - heren schoenen. “Chalk Coral” onderbreekt de lukraak geverfde opstelling door het profiel Three Stripes, vetersysteem en tongmerk over te nemen. "Dash Green" voegt zich bij het paasvriendelijke roze bij de hiel, als aanvulling op trefoil-logo's en treklipjes. Beneden claimen de pastels hun eigen laterale tussenzoolplug, met "Dash Green" ook op de enige mediale.
Hoewel dit zeker niet hun eerste samenwerking is, moet de adidas sc premiere white purple tint het beste duo tot nu toe zijn. De ultra-minimalistische sneaker heeft een luxueuze bewerking ondergaan die het verschil maakt in de wereld.
adidas is terug met zijn adidas pod s3.1 beige review, in navolging van de onlangs onthulde "Pyrite" -camouflagekleur met een nieuwe vertolking van de camoprint, dit keer in rood overgoten. De adidas POD-S3.2 ML-kleurstelling, die 'Scarlet' wordt genoemd, is gekleed met camo-geprinte mesh langs de bovenkant. Rode tinten komen in diepe wijnkleuren en bordeauxrood. Sučde overlays sieren de kanten kooi, terwijl zwarte veters, hieltrekkingen en zijpanelen de schoen accentueren. De tussenzool bestaat uit drie delen: witte BOOST-technologie bij de hiel, een rode voorvoet en een kastanjebruin getint paneel dat de twee delen overbrugt. Als finishing touch is het 'adidas'-logo op de tong en op de zijkanten van de zwarte buitenzool geplaatst.
https://www.4ubliss.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> SCIENZE E MATEMATICA
   
Pagina 1 di 1
Thu Aug 13, 2020 4:30 pm