RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

adidas nite jogger dames

        RISPOSTE -> STORIA
dm5pcb42
Novizio
Novizio
adidas nite jogger dames
Status: OFFLINEDe stijl van retro 80 wordt gecombineerd met reflecterende details en de Boost-demping die je kent stuffootclub.com en waar je van houdt op de adidas Nite Jogger-sneakers. Deze retro sneaker is geďnspireerd op de Nite Jogger uit 1980 en heeft mesh en nylon ripstop met sučde overlays voor een eersteklas styling waar je zeker van zult houden. Reflecterende details op het bovenwerk maken deze schoen tot een opvallend stuk wanneer de lichten uit zijn, en Boost-demping biedt eindeloze energieteruggave wanneer je die het meest nodig hebt.

Premium schoeisel draagt ​​een handtekening, en de Nite Jogger is niet anders. Het bovenwerk adidas schoenen heren zwart bevat reflecterende materialen en mesh om dingen licht en ademend te houden. De gedetailleerde sučde overlays zorgen voor duurzaamheid en versterken de flitsende esthetiek, terwijl een Boost-middenzool luxueuze demping en energiebehoud toevoegt. Met een vetersluiting waarmee je je pasvorm verder kunt aanpassen, biedt de voorgevormde rubberen buitenzool stevige grip en stabiliteit van binnenuit. Deze sportschoen brengt je verder dan je ooit had kunnen dromen.

Na de lancering van hun “3M Project” in juli, keert adidas Originals terug adidas nite jogger dames met twee nieuwe kleuropties van de Nite Jogger. De ene komt in Core zwart en de andere heeft een schone Footwear White-make-up. Beide zijn voorzien van een oversized reflecterend 3M-logo aan de mediale zijde, evenals een geweven 3M-label aan de binnenkant van de tong, een co-branded inlegzool en op morsecode geďnspireerde details op de buitenzool.

Het bovendeel Speciale prijs van mesh en sučde tooling heeft een aantal opvallende kleuren die zijn gemodelleerd naar een verkeersveiligheidswerker. De oranje en gele vesten die je meestal vertellen wanneer je in een bouwzone bent, zijn de inspiratie voor deze schoenen. Overal in het bovendeel zijn er verschillende tinten geel, terwijl oranje de primaire kleur is. Hints van zwart zijn ook terug te vinden in de schoen, terwijl de tussenzool bestaat uit witte boost.

https://www.stuffootclub.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Sun Jan 17, 2021 3:27 pm