RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

nike air tailwind 79 blauw

     RISPOSTE -> MUSICA - MP3
24oi2gc7
Novizio
Novizio
nike air tailwind 79 blauw
Status: OFFLINEDe Air Tailwind en Nike's nieuwe dempingstechnologie, Air, maakten zijn waardefoot.com bruisende debuut tijdens het marathonseizoen in 1978. Nadat ze het jaar daarop officieel op de planken kwamen, omarmden hardlopers onmiddellijk het revolutionaire gevoel en de ondersteuning. Het merk zou nooit meer hetzelfde zijn. Om deze kenmerkende hardloopschoen te vieren, is de buitenbeentje terug met materialen en kleuren die het origineel zo dicht mogelijk benaderen.

Het jaar daarop kwamen hardlopers officieel in de schappen van sportwinkels terecht en omarmden ze onmiddellijk het revolutionaire gevoel en de steun. Het merk zou nooit meer hetzelfde zijn. Om deze nike schoenen dames zwart kenmerkende hardloopschoen te vieren, heeft Nike de buitenbeentje hardloopstijl opnieuw uitgegeven, met materialen en kleuren die zo dicht mogelijk bij het origineel lijken. Een bijpassend paar friswitte sportsokken vergezellen elk paar Tailwind 79 OG's voor nog meer sportieve looks uit de late jaren 70.

Voor de eerste keer terug, arriveert de retro hardloper in een "Vast Grey / Photo Blue" colorway die trouw blijft aan zijn originele constructie met een nike air tailwind 79 blauw bovenwerk van mesh en sude. Extra details zijn onder meer een lichtblauwe leren swoosh, een vintage Air-zool en een rubberen wafelzool. Nike-branding op het hiellipje en een zichtbare tong van schuim geven de sneaker een vintage esthetiek, terwijl een paar Nike crew-sokken de release van dit seizoen compleet maken.

Nike's 2019 "BETRUE" -collectie erkent het 50-jarig jubileum van de Stonewall-opstand en is een eerbetoon aan wijlen Gilbert Baker - LGBTQIA + rechtenactivist en ontwerper van de regenboogvlag. Deze speciale Nu kopen editie Air Tailwind 79 heeft een bovenwerk van gedeconstrueerd mesh met babyblauwe en babyroze accenten. Op de hiel is een regenboogstreep geborduurd en de grafische inlegzool vertegenwoordigt de acht kleuren en betekenissen van de originele vlag.

https://www.waardefoot.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> MUSICA - MP3
   
Pagina 1 di 1
Mon Apr 19, 2021 11:15 pm