RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Adidas Stan Smith Off White/Collegiate Navy

     †††RISPOSTE -> ANIME - MANGA - FUMETTI
sbs5dc5v
Novizio
Novizio
Adidas Stan Smith Off White/collegiate Navy - Anime - Manga - Fumetti
Status: OFFLINE

Deze keer zal het dat doen in een paar checkschoen.com met Luke Skywalker-thema. De strakke wit-blauwe kleur is een passende knipoog naar Luke zelf. De laatste theorie is direct gekoppeld aan de "Noooo !!!" belettering in reliŽf op de buitenzool, wat een heel coole manier is om het iconische moment in de film te presenteren. Extra knipoogjes naar Luke zijn de kleine zwart-wit afbeelding van hem op de tong, de rebelleninsignes op de hiel en, het meest opvallend, afdrukken van hem in Cloud City zelf op de inlegzolen.


Net als zijn inaugurele opstelling, is deze Adidas Schoenen Groen iteratie van de tennisklassieker grotendeels bekleed met "Footwear White". Branding op de tong en hieloverlays zijn de enige twee componenten die afwijken van de tonale esthetiek, zoals traditioneel, maar rechterschoenen genieten van een klassiek groen, terwijl hun linker tegenhangers een rijk blauw hebben over deze gebieden. Bovendien wordt de tekst "STAN SMITH" met klaverblad vervangen door de handtekening van het 73-jarige tennispictogram.


Het klassieke adidas-silhouet begint met een zwarte jacquard (gebreide) constructie aan de Adidas Stan Smith Off White/Collegiate Navy bovenkant in zwart, die vervolgens wordt bedekt met een kleurrijke Chinese afbeelding / print met draken in goud, blauw en rood. Meer zwart op de veters, binnenvoering en de rubberen zool omhullen deze adidas Stan Smith die binnenkort zijn weg zal vinden naar de geselecteerde winkel.


Deelnemen aan de nieuwste Pride 2020-collectie van adidas Originals is een gevierde Speciale Prijs vol regenboogplezier. Dit aanbod van de adidas Stan Smith is bedekt met een mix van blauwe, roze en gele seersucker-strepen met wit glad leer aan de voorkant. Goudkleurige tongen, regenboogkleurige hakken met merklogo en een stevige witte rubberen zool maken het ontwerp compleet.


https://www.checkschoen.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> ANIME - MANGA - FUMETTI
   
Pagina 1 di 1
Sun Apr 18, 2021 11:26 pm