RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

nike daybreak type cargo khaki

        RISPOSTE -> VIDEOGIOCHI
ryvtu4m6
Novizio
Novizio
nike daybreak type cargo khaki
Status: OFFLINEDe Nike DBreak-Type is rennenomg.com een modieuze sneaker met een sportieve vibe die is geďnspireerd op de Tailwind 79. Hij maakt deel uit van de N354-familie en toont een nostalgische stijl gecombineerd met een frisse update. Met een klassiek silhouet komt dit model naar voren met meer ongelijksoortige accenten vanwege het gedeconstrueerde bovenwerk. Het heeft niet alleen een mooie esthetiek, maar voelt ook licht aan, biedt ondersteuning en comfort, perfect voor de dagelijkse drukte.

Nike's N. 354-sublabel staat bekend om zijn conceptuele, product-in-proces-versies van nike schoenen dames zwart Swoosh-silhouetten, zowel nieuw als baanbrekend, en nu presenteert het zijn populaire Daybreak Type - een uitgeklede versie van de originele Daybreak - in een levendige nieuwe kleurstelling “Fur Pack”. Door te experimenteren met zowel klank als textuur, is het "Fur Pack" vol levendigheid en niet voor bangeriken. De meeste eerdere versies van het Daybreak Type hebben een ultra-minimale mesh gebruikt voor de basislaag van het bovendeel, maar het "Fur Pack" kiest in plaats daarvan voor een zwarte textielconstructie met een gerasterd, ripstop-achtig patroon.

Dit wordt bedekt door vijf verschillende gekleurde stukken: een geelgouden sučde spatbord, een felblauwe overlay voor de voorvoet, harige mintgroene nike daybreak type cargo khaki oogleden die de naam van het ontwerp geven, rijke olijfkleurige synthetische hielclips en clamshell roze hiellipjes. 354 hits op de eerder genoemde hiellipjes en de gouden badge van de zichtbare schuimtong, plus de roze omlijnde Swoosh op beide kwartpanelen. Mintgroen versiert de kraag, terwijl de witte tussenzolen van EVA-schuim en de door Bill Bowerman goedgekeurde zwarte wafelzool de look afronden.

Afgezien van de populaire Space Hippie-lijn, wordt er een beroep gedaan op het Move to Top kwaliteit Zero-initiatief van Swoosh via een andere capsule, het "Recycled Jerseys" -pakket. Na de onthulling van de aankomende Blazer Mid-inzending van de reeks, arriveert de moderne Daybreak Type-inzending. Deze iteratie heeft een enigszins vergelijkbare stijl als zijn broer uit 1977 en is uitgerust met basislagen die zijn gevormd met gerecyclede geweven breisels, en met tonen van vervaagde rode en voltaccenten, waarbij de eerste de overlay van de middenvoet raakt, terwijl de laatste naar de Swooshes en N.354-branding bovenop de voorvoet, tongen en hielen.

https://www.rennenomg.com/Katedavis
Novizio
Novizio
Nike Daybreak Type Cargo Khaki - Videogiochi
Status: OFFLINE


Is Essay USA reliable? Do they provide good guarantees to customers? You will find answers to these questions reading the review from a student by a link.
PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> VIDEOGIOCHI
   
Pagina 1 di 1
Sat May 15, 2021 6:32 am