RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Vans Era neon oranje

        RISPOSTE -> ANIME - MANGA - FUMETTI
qevfx8mp
Novizio
Novizio
Vans Era neon oranje
Status: OFFLINEDe Vans Era was de rennenomg.com eerste schoen die door skateboarders voor skateboarders werd ontworpen. Geïntroduceerd in 1976 en oorspronkelijk de Vans # 95 genoemd, werd de Era populair gemaakt door de legendarische Z-Boys en blijft de schoen bij uitstek voor skaters, surfers en creatieve mensen over de hele wereld. Dit seizoen verheft Vans het klassieke tijdperk en geeft het dit aloude silhouet nieuwe energie met eigentijdse interpretaties.

Vans heeft het klassieke tijdperk nieuw leven ingeblazen door ComfyCush te introduceren: een nieuwe zachtere, dempende buitenzool die de ComfyCush Era een eersteklas pasvorm geeft die aanvoelt alsof je op een wolk loopt. Het nieuw geconstrueerde bovenwerk van canvas Vans schoenen heren wit huisvest een vereenvoudigd interieur uit één stuk met extra ondersteuning van de voetboog en nieuwe vochtafvoerende voering, wat resulteert in een lichtgewicht ervaring die ervoor zorgt dat je het altijd comfortabel houdt.

Wat is er iconischer dan de kenmerkende Vans-schoen? Deze Vans Era-kicks bieden alles wat je maar wilt, van het herkenbare silhouet en de subtiele Vans Era neon oranje skaterschoenstijl van Vans. Ze zijn de perfecte aanvulling op de stijlvolle garderobe, in de klas, op de speelplaats of op de rails. Klassieke lijnen, kwaliteitsstiksels en duurzame vetersluiting bieden een algehele look die onverslaanbaar is.

Met sterke materialen, gemaakt Nieuwe trending voor langdurig gebruik, passen deze Vans perfect voor het actieve kind. Die duurzame materialen vertalen zich ook in comfort en ondersteuning. Met een gewatteerde tong en comfortabele voering zorgen deze schoenen ervoor dat voeten de ultieme demping krijgen. Bovendien bieden de sterke rubberen buitenzolen superieure tractie op verschillende ondergronden. Met duurzaam canvas en dubbele stiksels, weet je dat deze Vans Era-kicks gemaakt zijn voor echte avonturen. Dit zijn echt schoenen voor het nieuwe tijdperk dat voor ons ligt.

https://www.rennenomg.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> ANIME - MANGA - FUMETTI
   
Pagina 1 di 1
Tue Sep 28, 2021 7:24 am