RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

nike air max 98 heren grijs

        RISPOSTE -> VIDEOGIOCHI
yto0yzhp
Novizio
Novizio
nike air max 98 heren grijs
Status: OFFLINEDe Air Max 98 is nooit rennenomg.com een subtiele sneaker geweest. De meerlagige golvende esthetiek en zichtbare Air-unit over de volledige lengte trok de aandacht vanaf het moment dat hij de straat opging. 20 jaar later kan de terughoudendheid nog steeds de schoen niet aanraken die het koude gerimpelde bovenwerk van de Air Max 97 nam en het volume opdreef. Deze nieuwste versie van het seismische profiel kleedt zich in wit en zwart met veelkleurige accenten.

Nike is er weer mee bezig met nog een paar culturele iconen, de Nike Air Max 98. Als het stillere, minder bekende lid van de Air Max-familie, zijn deze 98's eindelijk uit hun schulp gekomen om je te helpen de dag goed door te komen. Meerdere vormen en texturen vormen het gebeeldhouwde silhouet voor een paar veelzijdige sneakers die een megastoot in zich hebben. Leren nike schoenen zwart rood overlay en Nike-branding rusten rond het bovenwerk dat subtiel bovenop zichtbare Nike Air-units over de hele lengte is geplaatst om je te helpen bij elke stap, zodat je je kunt concentreren op het testen van je eigen grenzen van hoe ver je kunt gaan.

De Nike Air Max 98 'La Mezcla' is een speciale editie colorway uit de 'On Air' collectie. In 2018 nodigde Nike locals uit New York City, Londen, Parijs, Seoul, Shanghai en Tokio uit om hun eigen Air Max-kleuren te ontwerpen op een model naar keuze. De finalisten werden vervolgens gekozen door het publiek, met nike air max 98 heren grijs één winnaar uit elke stad. De winnaar van NYC was Gabrielle Serrano, die deze 'La Mezcla'-kleurstelling creëerde. Spaans voor 'mix', de 'La Mezcla' Air Max 98 heeft een bovenwerk met kleurverloop van zwart naar bruin naar wit, geïnspireerd door de diversiteit van New York City.

Het is belangrijk om je Te koop sneakergame sterk te houden. Dat betekent dat de nieuwste technologie en kleurstellingen noodzakelijk zijn om up-to-date en trendy te blijven. De Nike Air Max 98 voor dames geeft je dat allemaal en meer. Of het nu gaat om een ​​clash van iconische jaren 80-kleuren zoals groenblauw en fuchsia, of een meer ingetogen, geheel zwarte sneaker met een regenboog van strepen die de zijkanten versieren, er is geen verkeerde keuze. Elke tint heeft zijn eigen uniekheid.

https://www.rennenomg.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> VIDEOGIOCHI
   
Pagina 1 di 1
Tue Apr 20, 2021 12:56 am