RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Kopen Nike Air Presto

     RISPOSTE -> STORIA
summyts
Novizio
Novizio
Kopen Nike Air Presto - Storia
Status: OFFLINE


De Kopen Nike Air Presto is een van de meest formidabele retro-aanbiedingen van Nike Sportswear in 2016. Het model uit de jaren 2000 is uitgerust met een speelse geschiedenis van de colorway, een geweldige originele marketingcampagne en een algeheel comfortabele constructie die zich gemakkelijk vertaalde naar de moderne markt. . Dus wat biedt de toekomst voor de Nike Presto-serie? NSW heeft het silhouet al bijgewerkt met Flyknit-technologie, compleet met een mid-top make-up en de Presto toegevoegd aan NIKEiD. Nu keert de Nike Presto terug in twee nieuwe premium kleurstellingen met een bovenwerk van denim, leren accenten en een onderkant van gom.Heb je de felbegeerde Nike Air Presto Verkoop -samenwerking gemist? Welnu, er is misschien een fatsoenlijke vervanging met een veel betere beschikbaarheid en een lagere prijs voor u. Degenen die de ACRONYM-collab niet alleen voor de hype leuk vonden, zouden ook fan moeten zijn van deze twee nieuwste looks voor de standaard Air Presto Mid Utility SP, met hun eigen ACRONYM-achtige looks in zwart en olijfgroen of een kleurrijke tan / magenta / oranje kleurencombinatie. Ze hebben misschien niet zo veel toeters en bellen als de ACRONYM-versie, maar ze zullen een geweldige troostprijs zijn voor ons allemaal die de limited edition-collab niet hebben gekregen.

De Nike Air Presto te Koop Low gaat "Triple Black" - bijna. Met de toevoeging van wat wit voor de hiel van de middenzool en Swoosh, denken we dat deze nieuwste look voor de waterbestendige constructie van de Air Presto alleen kan doorgaan voor "dubbel zwart". En als gewone Presto's "t-shirts voor je voeten" zijn, dan is deze winterklare editie van de klassieke sneaker een regenjas voor je voeten, dankzij de thermische isolatie en de weerbestendige rubberen coating over het bovenwerk.

Een moderne klassieke afbeelding van de Nike Air Presto Schoenen zou in de maak kunnen zijn met dit aanstaande ontwerp dat we hier vandaag bekijken. Alle prestologen kennen klassieke grafische versies van de t-shirts voor je voeten, zoals de "Lightning" en "USA" edities, en we hebben misschien wel een toekomstige klassieker in handen met deze unieke nieuwe grafische optie met een abstracte golf van geel, oranje, zwart en paars of een koeler blauw palet aan de bovenkant. Bekijk hier de officile afbeeldingen, en als dit een onmisbare afbeelding is voor jullie Presto-fans, ga dan nu naar de kleurstellingen "Vivid Sulphur" en "Ocean Fog" bij geselecteerde Nike Sportswear-retailers.

De Nike Air Presto Heren/Dames heeft eerder dit jaar een Flyknit-upgrade gekregen en nu gaat de klassieke hardloper met een meer traditioneel type geweven bovenwerk met deze nieuwe SE'-constructie. Hier te zien in twee kleurstellingen, elk met een tonale behandeling in Wolf Grey of Midnight Navy met witte accenten, blijft de Presto bij het oorspronkelijke silhouet, maar past hij de teen- en middenvoetpanelen aan, meestal in neopreen of mesh met geweven textiel.

LINK VISIBILE SOLO AGLI UTENTI REGISTRATIPER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Sat Oct 08, 2022 12:10 am