RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

adidas yung 96 Virallinen

        RISPOSTE -> ARTE
Christwols
Novizio
Novizio
Adidas Yung 96 Virallinen - Arte
Status: OFFLINE


Shoes -boutique -pohjalaatikko on ensimmäinen, joka on omistanut oman suosionsa yhdelle vuoden 2018 tunnetuimmista adidas -malleista. Sekä muotoilussaan että esityksessään solebox x adidas Yung-1 SMU saa inspiraationsa haukasta. Yläosa muistuttaa saalistajan linnun höyhenestä, ja siinä on munankuorenvärinen pohja, jossa on tummanharmaat mokkapeitot. Vihreät nylon -elementit kantapäässä ja kielessä jatkavat konseptia ja muistuttavat haukan lävistävistä silmistä. adidas yung 1 Halvin hinta Oranssi aksentti valkoisessa pohjayksikössä viimeistelee sitten ulkoasun. Analogisilla kameroilla varustetut he kaappasivat SMU: some remarkable elävän Falconin rinnalla luodakseen erinomaisen sommitelman elokuville. Pidä katseesi alla olevissa lookbook -kuvissa ja lue lisätietoja tästä pudotuksesta.

Päällinen with valmistettu kestävästä verkosta, joka on vahvistettu nupukilla ja pehmusteella. Valkoiset heijastavat alustat lisäävät muotoilua, kun taas aggressiiviset välipohjaiset työkalut pyöristävät ulkoasua. Viimeiset yksityiskohdat lisäävät kielen ja kantapään tuotemerkit sekä välipohjan vääntöpalkki. Zamberlan Originals valmistautuu syksyyn kolmella uudella Yung-96-värisävyllä, jotka kukistuvat 20. adidas yung 96 Virallinen sivusto syyskuuta adidaksessa Sneakerin juuret ovat 90 -luvun urheiluvaatteissa, joten on vain järkevää, että kolme uutta värivaihtoehtoa saisivat inspiraatiota samalla aikakaudella.

Offspring on yksi Ison-Britannian johtavista lenkkarikaupoista, ja se tunnetaan laajasta yhteisövetoisen yhteistyön luettelosta, ja nyt vuoden 2020 kumppanuudesta adidasin kanssa seuraa Offspring a adidas Originals ZX 9000 “London to LA Element 2”. Vuonna 2020 Progeny julkaisi ”London to LA” -paketin, joka sisältää ZX 10000 ja ZX 8000, ja nyt pari with palannut jälleen yhteen esittelemään ensimmäisen kaksiosaisen yhteistyön: ZX 9000 “London”. Kaiken Offspringin yhteistyön mukaan paholainen with adidas terrex Selvitys Suomi yksityiskohdissa, ja tämän lenkkarin suunnitteluun on panostettu paljon muutakin kuin vain sen sovittaminen erityiseen väritykseen ja tiettyyn brändiin.

Adidas Novice pudotti juuri uusimman lisäyksen ikoniseen ZX-perheeseen, ja l?s on julkaisu, joka pitää lenkkarin maineen yhtenä kaikkien aikojen innovatiivisimmista ja silmiinpistävimmistä silueteista. ZX 2K Raise on paikka, jossa menneisyys kohtaa tulevaisuuden, ZX: some remarkable ainutlaatuinen esteettisyys ja Several Stripesin uraauurtava Boost -tekniikka yhdistävät eliitin mukavuuden. Lopputuloksena on kenkä, joka voittaa kiiltoa kaikessa, adidas zx 2k Verkkomyynti täyspitkä kääritty Boost-välipohja, joka tuottaa poikkeuksellisia tuloksia kadulla ja radalla. Visuaalisesti ZX 2K Raise on yksi kesän tuoreimmista lenkkarista. Rohkea, hyper-moderni ZX-tyyli on edessä ja keskellä, ja sitä tukevat odottamattomat tekniset yksityiskohdat, jotka vievät sarjan yhä kauemmas tulevaisuuteen.PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> ARTE
   
Pagina 1 di 1
Mon Sep 27, 2021 8:56 am