RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Nike Blazer Low '77 'Make it Count' Wit/Zwart/Oranje

        RISPOSTE -> ANIME - MANGA - FUMETTI
nfbmtdlf
Novizio
Novizio
Nike Blazer Low '77 'Make it Count' Wit/Zwart/Oranje
Status: OFFLINE

Aangekomen met een fris wit bovenwerk, ziet de sneaker contrast op de dubbellaagse Schoenen Nike Dames Swooshes en oogjes met gele en oranje tinten. Net als de VaporWaffle heeft het nieuwe ontwerp gestapelde tonglabels voor een technisch effect, waarvan één met de logo's van het duo en de andere met Nike Sportswear. Dubbelgeknoopte veters staan ​​centraal en ronden de schoen af ​​die wordt geleverd met zichtbare schuimdetails aan de kraag.


Nike Sportswear maakt zich al klaar voor het lenteseizoen met deze exclusieve Nieuwe Uitgave Blazer Low LE voor dames. Dit aanbod van de Nike Blazer Low heeft een bovenwerk van wit leer gemarkeerd met pasteltinten op de eyestay, voorvoet, Swoosh en hieloverlays. Binnenvoering van mesh, zwarte branding op de inlegzolen en hielen bovenop een witte tussenzool en een donkere rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


Net als bij eerdere iteraties van het Nike Blazer Low '77 'Make it Count' Wit/Zwart/Oranje gedeconstrueerde silhouet, neemt een robuust getrommeld leer de basisconstructie van het paar over. Overlays van suède komen in de mix over de voorvoet, met panelen direct op de punt van de teen die zich overgeven aan een rijke paarse tint; profiel-swooshes hebben ook de historisch vorstelijke tint, met mediale zijkanten die het op het standaardlogo dragen. Het merendeel van de rest van de Blazer Mid-variant keert terug naar wittinten, maar details over de schuimtong zorgen voor het bekende gele contrast. De buitenzolen onder de voet ronden het geheel af in licht gombruin.


De sacai x Nike Blazer Low Magma Orange is Schoenen Nike uitgevoerd in een officieel kleurenschema van Wit/Magma Oranje-Wit. Net als de sacai x Nike Blazer Mids, wordt de sacai x Nike Blazer Lows ook geleverd met dubbele details op de veters, tongen, Swooshes en foxing. Dit paar is uitgevoerd in een bovenwerk van wit leer dat vervolgens wordt gecompenseerd door de oranje en gele treffers op de eyestay, swooshes en veters.


https://www.kortingstadium.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> ANIME - MANGA - FUMETTI
   
Pagina 1 di 1
Thu Sep 23, 2021 8:36 pm