RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Koop Nike Air Max 2090

     áááRISPOSTE -> STORIA
laywin
Novizio
Novizio
Koop Nike Air Max 2090 - Storia
Status: OFFLINE


Deze versie van Nike's "huidige schoen van de toekomst" verwent met een levendig palet bestaande uit "Barely Volt", "Atomic Pink" en "Pink Glow". Nike Air Max 2090 Heren/Dames Transparante synthetische basissen vormen het decor voor de bovengenoemde tinten met hun subtiele beige tint. Op Air Max 90 ge´nspireerde spatborden onderbreken het zomerklare palet in zwart, maar hun accenten hebben een vage neongroene make-up. Elders hebben de tong en hiel de meest fluorescerende toon van het paar, terwijl aangrenzende details - veters, kraagvoering, hielbranding - het highlighter-achtige kleurenschema verder dempen. Onder de voeten vermengen zolen zich subtiel met levendig, de laatste komen over de Air Max-eenheid.Ondanks dat de Olympische Zomerspelen van 2020 een jaar later worden gehouden, heeft Nike hun opwinding helemaal niet afgestompt. Nike Air Max 2090 Schoenen De Swoosh toont zijn steun voor Team USA via een hele reeks rode, witte en blauwe stijlen die bestaan ​​uit de Nike Air Max 96 II en meer. Aan deze met sterren bezaaide stijlen wordt nog een ander Max Air-silhouet toegevoegd: de Nike Air Max 2090. Het bovenwerk van het paar bestaat uit een laag wit doorschijnend gaas dat rode overlays onthult en een blauwe textielbasis eronder.

Nike prees de Nike Air Max 2090 Online Bestellen als zijn "huidige schoen van de toekomst" toen het model in maart werd gelanceerd. Sindsdien heeft The Swoosh tientallen paren van het silhouet geleverd, ogenschijnlijk van de komende decennia. De nieuwste ups de futuristische ante met een veelkleurig palet ge´nspireerd op transport uit het jaar 2090.

Een witte Swoosh-omtreksticker is ook te vinden op de bovenkant, met name aan de zijkant. Koop Nike Air Max 2090 De zijkant is waar het blauwe spatbord ook "USA" opdrukt. Afgezien van het doorschijnende gaas, vertonen de Air-cassette en het hiellipje ook een doorschijnend uiterlijk door te kiezen voor een ijsblauwe rubberen constructie. Om het blauw te balanceren, zijn de hiellus en zigzagstiksels op het spatbord in rood uitgevoerd. Als laatste, herdenkingspunt is "MMXX" gedrukt op de tussenzool, dat is 2020 in Romeinse cijfers.

Afhankelijk van de OG Air Max 95 "Neon" voor invloed, wordt deze nieuwste versie geleverd met een grijs bovenwerk dat enigszins afwijkt in de schaduw tussen de spatborden en filmachtige lagen, met accenten van neongroen bovenop de zichtbare stiksels, tongbranding en "lucht" tekstafbeeldingen naar achteren geplaatst. Mooiste Nike Air Max 2090 Mallen met uitlopende richels langs de tussenzool en hielen complementeren door middel van gitzwarte afwerkingen om het klassieke maar toch gemene thema te voltooien.

LINK VISIBILE SOLO AGLI UTENTI REGISTRATIPER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Fri Oct 07, 2022 11:44 pm