RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Vans SK8-Hi Sale

     RISPOSTE -> SCIENZE E MATEMATICA
Diaze163
User
User
Vans Sk8-hi Sale - Scienze E Matematica
Status: OFFLINE


Vans SK8-Hi Sale


Vans werkt samen met de in Amsterdam gevestigde retailer en kledinglabel Patta aan een nieuwe versie van de Vans SK8-Hi Dames die premium materialen en klassieke stijl combineert. De Patta x Vans Sk8-Hi wordt uitgebracht in zowel een "Hydro/Black" als een "Langoustine/Black" colorway. Beide kleurstellingen zijn voorzien van premium ripstop-materialen en sude op het bovenwerk met leren "jazz"-striping en bedrukte "Team Patta" katoenen veters.

UNDEFEATED, de baanbrekende sneakerboetiek die van sneakersamenwerkingen een industrienorm maakte, heeft zaterdag 8 juli een selectie Vans SK8-Hi Heren. Leer, canvas en sude vormen dit hoofdbestanddeel van Californische straatmode, met opvallende XXL UNDEFEATED-logo's die het canvas bovenwerk omhullen. Vier kleurstellingen van Safety Orange, Desert Khaki, Dodger Blue en Jet Black worden gecombineerd met aangepaste Vans x UNDEFEATED tonglabels, oranje buitenzolen en aangepaste dozen in olijfgroen.

In navolging van hun collectie tonale klassiekers in december, brengt Opening Ceremony nog een exclusieve sneakerset met Vans uit om ervoor te zorgen dat je voeten deze winter warm en gezellig kunnen blijven in stijl, met de presentatie van een met bont gevoerde editie van de Vans SK8-Hi Goedkoop. De iconische Vans SK8-Hi Sale die is omgebouwd tot een formidabele winterlaarsoptie wordt gemaakt door het bekende modehuis met zachte shearling-tongen en binnenvoeringen, te zien in twee tonale kleurstellingen (niet anders dan het Mono Pack van vorige maand) in bruin en zwart sude opties.PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> SCIENZE E MATEMATICA
   
Pagina 1 di 1
Thu Sep 23, 2021 7:03 pm