RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

New Balance 990 Goedkoop

     RISPOSTE -> SCIENZE E MATEMATICA
Diaze163
User
User
New Balance 990 Goedkoop - Scienze E Matematica
Status: OFFLINE


New Balance 990 Goedkoop


De New Balance 990 Dames is de perfecte aanvulling op de onlangs uitgebrachte Faded Rose-kleurstelling en heeft zojuist een nieuwe Mineral Sage-kleuroptie toegevoegd. Deze New Balance 990 is gemaakt van een combinatie van sude en mesh op het bovenwerk en is door het hele bovenwerk overspoeld met minerale salie (blauwgroen) met grijze accenten op de overlays en branding.

We hebben een nieuwe colorway van de New Balance 990 Heren om je vandaag te laten zien en deze krijgt een zachte uitstraling omdat de sneaker is overspoeld met een lichte roze tint, waardoor hij ideaal is voor het huidige lenteseizoen. Bekijk deze New Balance 990 Goedkoop zien we dat de schoen is gemaakt van een bovenwerk van roze mesh met overal sude overlays om het die klassieke hardloper-look te geven. Contrasterend wit wordt vervolgens op de "N" -branding op de zijpanelen, tussenzool en binnenvoering geplaatst. Een Made In USA-tag in grijs en wit is op de tong geplaatst om het geheel af te maken.

New Balance verspilt geen tijd met het uitbrengen van meer kleurstellingen van de New Balance 990 Sale. Vervolgens de New Balance 990V4 North Sea. Dit paar is gekleed in een bovenwerk van sude en mesh in een North Sea (Teal) afwerking. De tonale look van het bovenwerk wordt gecontrasteerd door de 3M-accenten op de hiel, tong en 'N'-branding op de zijpanelen.PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> SCIENZE E MATEMATICA
   
Pagina 1 di 1
Fri Aug 19, 2022 10:59 pm