RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

adidas pod s3.1 röd

        RISPOSTE -> FILM - CINEMA
ekloaekh
Novizio
Novizio
adidas pod s3.1 röd
Status: OFFLINEAdidas POD -S3.1 adidas skor herr är en ny modell i adidas sortiment, alltid riskabelt när ett sneakermärke försöker något nytt - men intresset har varit imponerande, adidas fans älskar det nya utseendet. POD-S3.1 med sin moderna design, Boost-teknik och överlägsen komfort är ett välkommet tillskott till stallet.

För den senaste utgåvan, P.O.D. S3.1-modellen har en adaptiv Primeknit-konstruktion över ovansidan, förstärkt av detaljer i mocka, inklusive Köp nu spetspanel och 3-randigt märke. Skons svarta ovandel accentueras sedan med elastiska elastiska detaljer på hälen och tungan, placerade ovanpå skons distinkta mellansula, med stödjande EVA -gummi i framfoten och Boost -dämpning i hälen.

Genom att slutföra skos nostalgiska formspråk från 90 -talet, P.O.D. S3.1 -modellens delade mellansula är ansluten med en förstorad Torsion ™ -bro adidas pod s3.1 röd över mittfoten. För denna iteration har bron gjorts i en iriserande färg, som står i kontrast till skons diskreta svartvita kärnfärg. Slutresultatet är en release som subtilt betonar en av P.O.D. S3.1 silhuettens mest diskreta visuella element; en återgång till en av guldåldrarna av orädd teknisk sneakersdesign.

Nu följer POD i adidas NMD: s fotspår igen-denna gång med ett stickat mönster med retro-tema på ovansidan som påminner om en annan älskad Trefoil Brand-sneaker: Ultra Boost. Dessa nya PODs kräver en ljus "Shock Red" för sin stickade ovandel och har perforeringar runt toeboxen, mittfoten och hälen för en andningsbar stil som adidas skor rea sannolikt känns lika bra som den ser ut. En tonell tre-randig mittfot grafik och små vita text träffar ger kontrast, medan en tvådelad vit mellansula-Boost i hälen, EVA-skum på framfoten-hålls ihop av ett mjölkigt medan mittfoten plastskaft.

https://www.rea-skor.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> FILM - CINEMA
   
Pagina 1 di 1
Sun May 22, 2022 9:15 pm