RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Nike Blazer Low Rendeljen Online

        RISPOSTE -> STORIA
Bever366
Novizio
Novizio
Nike Blazer Low Rendeljen Online
Status: OFFLINE


Nike Blazer Low Rendeljen Online


A korábban feldíszített iterációkhoz hasonlóan a soron következő páros az anyagok keverékének hódol, a felsőrészen pedig velúr borítja. Nike Blazer Low nők egységes megjelenés helyett azonban a cipő felső fele világos barna, rózsaszín, kék és „Vintage Wine” tónusú burkolatot kapott. A szegmentált, több anyagból álló konstrukció révén a szegmentált, több anyagból álló konstrukció mélységet és karaktert kölcsönöz az amúgy is merész opciónak, akárcsak a csipkevédők.

A Nike Blazer Low férfiak a nagyra értékelt kéttónusú összeállításain kívül merész és kísérletező megoldások révén jelent meg, mióta 2017-ben újra csatlakozott a márka fő termékvonalához. A modell legújabb ruhája mindkét kategóriát ötvözi, mivel az egész zebra mintával rendelkezik. túlnyomórészt „fehér” elrendezése.

A törtfehér árnyalatok fedik a legtöbb kevert anyagú felsőrészt, a láb közepén pedig velúr a legsötétebb árnyalattal. A profil swooss mind színben, mind anyagban eltér a környezetétől, mivel „Armory Navy” hajlított bőrt szállítanak az egykori kosárlabdapálya alappilléreire. Nike Blazer Low Rendeljen Online narancssárga keveredik a szabadon látható habnyelven és a velúr „NIKE” márkájú sarokrészen, míg a Nike Sportswear swoosh kerék veszi át az oldalsó sarkot. Közvetlenül a láb alatt a „Glacier Ice” középtalp modern hangulatot kölcsönöz az 1970-es Nike Blazer Low Olcsón Online, akárcsak a külső talp.PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Tue Sep 27, 2022 3:33 pm