RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Adidas Yeezy Boost 700 MNVN Oranje

     RISPOSTE -> MUSICA - MP3
ewfjwhmr
Novizio
Novizio
Adidas Yeezy Boost 700 Mnvn Oranje - Musica - Mp3
Status: OFFLINE

Kanye West en adidas Originals zijn klaar om een ​​gloednieuwe adidas Yeezy Boost 700 "Carbon Blue" iteratie uit te brengen die wordt geleverd in een mashup van vier eerdere kleurstellingen. Dit aanbod van de checkschoen.com adidas Yeezy Boost 700 bevat populaire eerdere releases met de Mauve, Salt, Inertia en de originele Wave Runner. De schoen is gemaakt van een mix van leer, sude en mesh bovenop een Boost-middenzool over de hele lengte en een buitenzool van Gum-rubber.


Kanye West en adidas Originals gaan een aankomende "Magnet" colorway toevoegen aan hun Adidas Schoenen Groen line-up. Gekleed in een soortgelijk kleurenschema als de OG "Wave Runner" Yeezy Boost 700. Deze iteratie heeft grijstinten over het hele bovenwerk met oranje accenten op de tussenzool. Het ontwerp is afgewerkt met een Frozen Yellow-voering bovenop een buitenzool van Gum-rubber.


Het bovenwerk van de nieuwste Adidas Yeezy Boost 700 MNVN Oranje heeft een gewatteerd bovenwerk van duurzaam neongeel nylon, bekleed met een reeks thermisch gelaste reflecterende 3M "700" overlays aan de zijkanten. Contrasterende hits van zwart zijn ook te vinden rond de teen, hiel, tong en kraag. Het verhogen van de schoen is een zwarte BOOST-ondersteunde tussenzool gecombineerd met een bijpassende rubberen buitenzool.


De "Vanta" heeft een bovenwerk van zwart dik canvas, bedekt met luxueuze zwarte sude panelen. Zoals bij Speciale Prijs alle Yeezy 700's zit de duivel in de details, dus ook al lijkt de troebele make-up misschien eenvoudig, hij heeft een gezonde dosis high-vis reflecterende details voor een oplichtende flair. Witte Boost-demping over de hele voet wordt bedekt door de onyx-tussenzool, maar gluurt door op de uitgeboorde delen van de buitenzool voor een finishing touch van gelaagde stijl.


https://www.checkschoen.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> MUSICA - MP3
   
Pagina 1 di 1
Mon Oct 25, 2021 9:43 pm