RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Reebok Leather Goedkoop

     †††RISPOSTE -> STORIA
amirez34
User
User
Reebok Leather Goedkoop - Storia
Status: OFFLINE


Reebok Leather Goedkoop


Reebok Leather Dames zijn gedurfde neontinten gearriveerd, aangezien onlangs een drie-pack glow-in-the-dark-kleurstellingen werd onthuld met het klassieke silhouet als basis. Een helder volt, helderwit en donkerzwarte kleurencombinatie vormen de drie schoenen in het pakket, en alle drie de schoenen hebben een monochroom bovenwerk met rubberen Reebok-branding op de tong. Een witte tussenzool met een volt-hak en een glow-in-the-dark buitenzool maken de flitsende look compleet.

Reebok Leather Heren en Sneakersnstuff werken opnieuw samen om een ​​premium draai te geven aan een van de all-time grootheden van het hardloopmerk: de Classic Leather. Als vervolg op de premiumcampagne van het paar die begon met de Reebok Leather Sale, is deze selectie versierd met bijpassend glad elandleer met gouden reliŽfdruk voor die luxe esthetiek. Met het oog op eenvoud, streefde SNS ernaar een ontwerp te creŽren dat de dingen zo minimaal mogelijk hield, waardoor de drager de mogelijkheid kreeg om de sneaker aan te kleden zoals hij wil en deze te dragen waar hij maar wil.

Reebok Leather Goedkoop begon gisteravond een volledig weekend vol evenementen met Louisiana's belangrijkste sneakerwinkel Politics, waardoor het feest begon met de lokale favoriet Curren y en zijn nieuwe Club C 85-samenwerking. Het speciale evenement vond plaats op de nieuwe Sneaker Politics-locatie in het hart van de Franse wijk, waar de exclusieve pop-up voor de "Jet Life" Club C werd georganiseerd, geÔnspireerd op de lokale erfenis van Curren y die hij in en buiten de studio heeft gebouwd.PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Thu May 19, 2022 9:17 pm