RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Nike Air Force 1 Low Goedkoop

        RISPOSTE -> STORIA
amirez34
User
User
Nike Air Force 1 Low Goedkoop - Storia
Status: OFFLINE


Nike Air Force 1 Low Goedkoop


De gevierde Nike Air Force 1 Low Dames, die tot doel heeft de bouw van de originele Air Force 1 na te bootsen, zal zich uitstrekken tot de lage snit van de schoen van dit aankomende paar. De sneaker heeft opnieuw een borduursel op de achterkant dat "Naike" uitspreekt, een transliteratie van Nike. Dit eerste, en hopelijk niet laatste, aanbod voor de Naike Air Force 1 Low wordt geleverd in wit en blauw.
Dit Nike Air Force 1 Low Sale wordt in november in Groot-China uitgebracht - het merk heeft geen specifiekere releasedatum voor sneaker gegeven.

Deze Nike Air Force 1 Low Heren is een eerbetoon aan beroemde Chinese steden als Sichuan, Tianjin, Shandong en Suzhou en Tianjin Yangliuqing, versierd met verschillende symbolen die volks en cultuur vertegenwoordigen. De schoen heeft een geheel wit bovenwerk met Chinese afbeeldingen met lotusbloemblaadjes en koivissen. Afgewerkt met de look is de traditionele branding in het Chinees die zich vertaalt naar "Naike" zoals de paren die in 2015 werden uitgebracht.

Nike Sportswear heeft in het verleden een paar "Midnight Navy" -versies van de klassieke Nike Air Force 1 Low Goedkoop uitgebracht, maar nu introduceren ze hun nieuwste aanbod met een "Midnight Navy" -make-over. Met een ton-sur-ton bovenwerk in marineblauw met witte details op de Nike Swoosh-branding aan elke kant, hielstuk en tussenzool. De schoen past bij het bovenwerk met een volledig rubberen buitenzool. Deze release is gebouwd met een volledig leer, volledig gekleed in Loyal Blue dat wordt geaccentueerd met witte details op de ster-branding op de tong en hiel, samen met op de zool met een volledig blauwe rubberen buitenzool.PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Thu May 19, 2022 7:58 pm