RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Kopen Nike PG

     áááRISPOSTE -> STORIA
summyts
Novizio
Novizio
Kopen Nike Pg - Storia
Status: OFFLINE


Geaccentueerd met de kleuren van hun bliksemschichtlogo, markeert het silhouet behoorlijk zwaar met levendige groentinten en sinaasappels. Kopen Nike PG De laatste, die een meer achterbankrol inneemt, vindt plaats bij de ritssluitingen, het bovenwerk en elders bij de voering, terwijl de bijbehorende schaduw de onderlaag bijna volledig uitrust. Bovenop fungeert een doorzichtige kunststof als een beschermende schaal, die aan de mediaal wordt verfraaid met een helder wit netwerk en de laterale met zwarte omlijnde swooshes.Hoewel de nieuwste game-exclusieve sneaker van Paul George de boutlogo's van Gatorade negeert, maakt hij een statement in gedigitaliseerde camouflage. Nieuwe Nike PG "Sail" vormt het toneel voor het militaristische patroon "Burnt Orange" dat het paar van teen tot hiel bedekt; de gebroken witte tint neemt ook de laterale overlay van de voorvoet en de tussenzool over. Mediale mesh-omhulsels leveren meer donkere citrustonen, net als complementaire accenten op de tong en hiel. Hielpanelen injecteren wat luxe flair die geschikt is voor winnaars in de mix, maar worden aantoonbaar ingetogen door hun aquakleurige handtekening. Inlegzolen en profiel Swooshes genieten ook van de groenblauw-achtige tint, waarbij de laterale opstelling van de laatste ook een rasterdetail ontvangt.

Nike PG te Koop De bovenste mesh-constructies zijn verdeeld in twee levendige gele en oranje tinten; de eerste wikkelt zich van de laterale middenvoet naar de mediale zijde, terwijl de laatste de achterste delen bedekt, wat kan worden ge´nterpreteerd als de kleuren van de off-brand flessen die u in uw plaatselijke H-Mart kunt vinden. In termen van aanvullende details om op te wijzen, zul je zien dat de felgroene swooshes zijn versierd met abstract gevormde mallen, terwijl de voetbedden het kenmerkende 'PG'-logo herbergen tegen een op het Verre Oosten ge´nspireerde symbool.

Hoewel hij vooral bekend staat om de magie die hij op het basketbalveld werkt, geeft Paul George, eenmaal van de vloer, zich vaak over aan een van zijn favoriete buitenactiviteiten: vissen. Nike PG Schoenen Afgelopen april besloten George en zijn Nike-kamp een beetje plezier te hebben met zijn kenmerkende PG 4 door het opnieuw uit te vinden met op de buitenlucht ge´nspireerd DNA, ontworpen door de lens van het ACG-sublabel van Beaverton. En nadat we officieel begonnen zijn met wat we kennen als de "PCG" -serie, lijkt het erop dat er binnenkort een volgende colorway in de schappen zal verschijnen.

Als derde iteratie in Paul George's line-up van kenmerkende Nike-silhouetten, is het alleen maar passend om een ​​schat aan kleurstellingen erachter te zien met meer - zoals deze aanstaande iteratie van bijna volledig University Red - die de Nike PG Heren/Dames in een richting brengen die hij nog moet hebben. volledig verkennen. Hoewel deze meer eigentijdse make-up ooit was afgestemd op ruimtereizen en vervolgens weer naar de aarde werd gebracht om te gaan vissen, is hij in vergelijking zeker vrij eenvoudig, hoewel de luide focustint allesbehalve gewoon is.

LINK VISIBILE SOLO AGLI UTENTI REGISTRATIPER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Sat Oct 08, 2022 1:26 am