RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

adidas stan smith udsalg

        RISPOSTE -> MUSICA - MP3
zl2bnhqj
Novizio
Novizio
adidas stan smith udsalg
Status: OFFLINEDet, der begyndte som en præstationssilhuet til tennisbanen i 1970'erne, er blevet en nicestilly.com moderne sneaker til hverdagsbrug. Med raffineret stil og friske detaljer har adidas Stan Smith sko fanget hjerterne fra flere generationer og forsynet ethvert afslappet eller elegant outfit med den perfekte følgesvend til fodtøj.

En sko skabt af Adidas, opkaldt efter den berømte amerikanske tennisspiller. Smith underskrev en kontrakt med Adidas i 1971, og siden da er adidas nye sko dame denne model sandsynligvis et af de mest succesrige designs nogensinde. Det blev endda opført i Guinness verdensrekorder for deres utrolige salg.

Stan Smith startede faktisk sit liv som adidas Haillet, en stil der oprindeligt blev godkendt af den franske tennisspiller Robert Haillet i 1965. Det originale adidas stan smith udsalg tennissko-design blev først introduceret i 1964, designet og markedsført som den første adidas tennissko nogensinde. med Adi Dasslers 'helt egen søn, Horst, der skabte ideen til den allerførste tennissko i læder.

Fremad til de senere år blev Stan Smith igen genoplivet i 2014 fra arkivet med 3 striber Speciel gave med sin originale hælfane og 'Endorsed By Stan Smith' tungefane i den ikoniske grønne farve. Nu introduceret til 80'erne Casual Classics i en ren tredobbelt hvid version, vender Stan Smith tilbage i al sin OG-ære og hvidere end nogensinde før. Højdepunkter inkluderer alle hvide læderoverdele med originalt trefoil-branding til mellemsålen og hælfanen med den ikoniske 'Godkendt af Stan Smith' opdateret i hvid til tungen. En super frisk opdatering til en legendarisk, rekordstor og klassisk adidas træner-stil.

https://www.nicestilly.com/PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> MUSICA - MP3
   
Pagina 1 di 1
Mon Oct 25, 2021 11:03 pm