RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

adidas y-3 noi

        RISPOSTE -> ARTE
Teolina
Novizio
Novizio
Adidas Y-3 Noi - Arte
Status: OFFLINE


A new fent említett színtől eltérően a párok ellentétes tonális palettákra színeződnek. adidas férfi cipo outlet Az egyik telt, élénkpiros, ékezetes, velúr és bőr textúrákkal egyaránt, az általános sziluettet alakítva az utóbbival az alján és a nyelvén, míg az előbbinél minden egyesnél könnyebb kiegészítővel. A sarokfülek, amelyek szaggatottan "JH" -val vésődnek, az alján egy markáns öltéssorozatot alkalmaznak, és olyan dekonstruktív esztétikát művelnek, amely hirtelen megáll az oldalsó profil "SAMBA" hímzésénél.

Ugyanazokkal a finomabb részletekkel elkészítve az alternatívák sötétebb, erdei zöld árnyékolással különböztetik meg egymást, amely teljesebben takar a talpától a new sarokig. A hangosabb neon a fent említett márkajelzéstől a talpbetét mentén adidas NMD CS2 férfi 2020 elrejtő oroszlánjelvényig ritkán öltözik. A new hűséges és játékos hódolat a sport előtt a pár sok tervezési jelzést kölcsönöz magának a golflabdának. Ennek eredményeként a szintetikus külső mind színében, mind textúrájában hasonlít a gömbökre, szinte azonos módon maratással. Ez a végrehajtás beburkolja a new lábujjat, az oldalprofilt, valamint a sarokot, a fekete színű nyelv mellett öltözködik, amelynek mágneses logói markerként működnek a zölden.

És még az utcán is definitely soha nem lesz túl messze a pályától, adidas stan smith férfi cipo mivel a talpbetét egy élénk, füves mezővel nyomtat. A new 300 párosra korlátozott zamberlan fórum folytatásaként a készülő páros a versenyzés "aranykorának" két termékéből merít ihletet. Mindkét opciónál felbukkanó bőr felsőrész jelenik meg, dom csak a törtfehér színű stílusban találhatók a prémium, plüss velúr rátétek az elülső láb körül. A new 3-csíkos profil és adidas alphabounce noi store a new nyelv adidas-márkanevei a korszaknak megfelelő, retro varázslatot árasztanak (szintén kampányképekkel hozhatók létre); Az END. Logója a new felső sarok panelre suv nyomva.

A többi alkatrész szabványos elrendezést alkalmaz, bár Németországban a legmagasabb minőségi és kézműves követelmények szerint állították össze. Az együttműködés exkluzivitásának további fokozása érdekében az egyes színeket csak 500 párra korlátozták, adidas y-3 noi az oldal sarokra nyomtatva. A new 2020 december közepén piacra dobott, 19+ feletti gyűjtemény folytatásaként a készülő kapszula tartalmaz egy Crazy BYW 2 . 0-t és két párot a terepre kész TERREX lenyomat alatt. Imagination a négy tornacipő egy tónusú "Core Black" elrendezésben részesül, amely eltér a new Pharrells németországi sportruházat-gyártóval való legkorábbi színes együttműködésétől.PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> ARTE
   
Pagina 1 di 1
Fri Oct 22, 2021 9:25 am