RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Nike Air Max 720 Träningsskor

        RISPOSTE -> STORIA
laywin
Novizio
Novizio
Nike Air Max 720 Träningsskor - Storia
Status: OFFLINE


Nike Air Max 720, som fortfarande ståtar med märkets högsta Air -enhet någonsin, verkar i sig vara utomjordisk. Dam/Herr Nike Air Max 720 Dess debut "Northern Lights" och sekventiella gradienter har lagt till andra världsliga snurr till silhuettens redan andra världsliga vågiga övre och fylliga dämpning. Och den senaste versionen av denna Air Max -modell ökar ante med ett arrangemang som visar yttre rymden.Sett i två olika färgvägar gränsar stylingen mellan diskret och något högt - den senare uppnår sitt utseende genom ljusblå hälräknare och en mer aggressiv användning av texturerade material. Nike Air Max 720 Träningsskor Swooshes, som kommer prickade oavsett vilket schema, markera med ljusare eller mörkare nyanser beroende på vilken bakgrund du väljer.

Även om mycket av konstruktionen verkar sömlös, skapar den uppenbara separationer både vid hälen och längs kanten på spetsenheten. Nike Air Max 720 Lägsta Priset Detta är mer uppenbart på den vita varianten vars remsor detaljer från profilen till vampen och runt till medialen i segelfärgning. Avslutad med klassisk Air Max -märkning på hälen, ger paret ett perfekt komplement till den ursprungliga 720 -talets mer brutalistiska estetik.

Fullt cementerad i Nike Sportswear-livsstilssortimentet tack vare de många nya färgvägarna som har släppts i år, har Nike Air Max 720 Rea Online återigen dykt upp i denna rymdflygtema. Det mest anmärkningsvärda för att vara värd för den största Air Unit på en Nike-sko hittills, detta senaste erbjudande avviker från sina vanliga genomskinliga mellansulor och väljer en matt svart-till-silver-gradient som övergår från framfoten till hälen. Dess vågliknande övre befinner sig konstruerad med ett nät med silver, accentuerat med träffar av metalliska silverpinnar och inslag av rött och blått som finns i hela tåboxen, tungorna och hälflikarna för att ytterligare slutföra sitt astronomiska motiv.

Nike hyllade nyligen Kinas måninsatser med en "Space Capsule" -sammansättning med fyra skor som uteslutande debuterade i Shanghai, och nu inför samlingens planerade Greater China-utgivningsdatum har vi fått en officiell titt på vad som kan vara dess mest enastående design: den brinnande Shoppa Nike Air Max 720. Dessa jetdrivna livsstilssparkar har ett glödhet, mycket detaljerat flammatryck som smolar upp från toeboxen till mitten av halsen, en sannolik nick till tändningen av ett rymdfarkosts kraftfulla motorer vid lyft.

LINK VISIBILE SOLO AGLI UTENTI REGISTRATIPER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Fri Oct 07, 2022 11:26 pm