RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Kenkä Nike Waffle

        RISPOSTE -> FILM - CINEMA
quague
Novizio
Novizio
Kenkä Nike Waffle - Film - Cinema
Status: OFFLINE


Muualla pohjat säilyttävät osittain läpinäkyvän meikin, mutta vaihtavat verkon nyloniin. Nike Blazer Miesten/Naisten Kuten useat Nike React -pehmustetut vaihtoehdot ennen sitä, vastikään päällystetty pari nauttii ruudukkokuviosta puoliläpinäkyvän materiaalinsa yli. Ympäröivät komponentit toteuttavat harmaasävyjärjestelyn, joka erottuu valkoisesta vaahtovälipohjasta. Jalkojen alla olevat ulkopohjat suosivat tavallista täysin mustaa vohvelikuvioista ulkopohjaa, mikä viittaa Swooshin varhaisimpaan innovaatioon.Mitä tulee retro-siluetteihin, yksinkertaisuus on yleensä parasta, mutta Niken nykyisen kokeilunhalun vuoksi jopa klassikot, kuten Kenkä Nike Waffle, ovat kääntyneet päälaelleen. Erilaisista neoneista ja joukosta erilaisia ​​tekstuureja koostuvan siluetin nykyinen asu nojaa voimakkaasti moderneihin trendeihin ja innovaatioihin, sillä sen kantapäässä on kierrätettyä Grind-kangasta, joka on noussut otsikoihin Vapormax 2020:n ja Space Hippie -kokoelman kautta.

Markkinoille tulon jälkeen Nike Blazer Parhaaseen Hintaan ei ole saanut korkean profiilin yhteistyötä. Siluetti on kuitenkin saanut huomattavaa huomiota puhtaan muotoilunsa ja suhteellisen edullisen hintansa ansiosta. Äskettäin vintage-vaikutteinen malli on kuitenkin toimittanut pienen päivityksen olemassa olevaan luetteloonsa. Mokkanahkapäällysteet säilyttävät perinteisen sijoittelunsa varpaan ympärillä, kielellä ja kantapään poikki.

Synteettinen ripstop lisää ruudukkokuvioita koko pohjaan, kun taas päällyspäällysteet käyttävät enimmäkseen tavallista mokkaa. Nike Blazer Netissä Varvassuojat ja kantapään kääreet seuraavat sen inspiraation jalanjälkiä, vaikka silmäsuoja valitsee aivan erilaisen lähestymistavan, koska se ulottuu nilkan ohi lähes N.354-kaltaisella tavalla. Muualla kirkkaan keltainen teippaus tuo kontrastia vampissa, värjää ääriviivat paksuiksi tummanruskeiksi ja työkalut minimoivat sen tunnusomaisen pohjan vähemmän kohotettuja muotteja.

Kolmiosaiset, eloisat siniset ja neutraalit valkoiset ja mustat värit eivät ole vailla niiden dekonstruoitua kosketusta: kaksinkertaiset pitsiyksiköt, yksi joustavampi ja muotoisempi benji ja toinen standardimpi, läpikuultava kalvo ja vaikuttava ulkopohja telapiikkeistä. kaikki täysin edustettuina. Ostaa Nike Waffle Trion alapuolella on itse asiassa mallin tavanomaiset korostukset, joissa on hieman ylimitoitettuja swooshia, nailonkielekkeitä ja tyypillisiä panelointia, vaikka sen mokkanahkaa ja synteettistä päällistä koristavat neonyksityiskohdat, metalliset tekstuurit ja laajamittainen teksti suoraan mediaalissa. .

LINK VISIBILE SOLO AGLI UTENTI REGISTRATIPER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> FILM - CINEMA
   
Pagina 1 di 1
Fri Sep 30, 2022 2:53 am