RISPOSTE A TUTTO
CHIEDI AD UN ESPERTO: FAI DOMANDE, OTTIENI RISPOSTE
(Il forum sul libero scambio di conoscenza)
                

Adidas NMD_R1 férfiak

        RISPOSTE -> STORIA
Bever366
Novizio
Novizio
Adidas NMD_R1 férfiak
Status: OFFLINE


Adidas NMD_R1 férfiak


Pharrell Williams nem félt felfedezni a színkombinációkat az Adidas-szal való együttműködésben eltöltött hét éve. A német sportruházati gyártóval folytatott legutóbbi erőfeszítései azonban felhagytak az eltérő színelrendezésekkel a tónusstílusok javára. Példa: egy all=pink Adidas NMD_R1 Vásároljon március 27-én fog megjelenni.

A Phile tavasziasabb ízt ad, mint a Williams utolsó kapszulája, a következő pár ugyanígy lehetővé teszi az Adidas NMD_R1 Rendeljen dizájnjának, hogy nyilatkozatot tegyen. A felsőrész Primeknit szerkezete lélegző és könnyű kompozíciót nyújt, miközben élénk rózsaszín árnyalatot kínál. A japán nyelvű „HUMAN RACE” felirat a lábfejtől a „nyelv”ig hímzett. A csipkerendszerek, az EVA plus és a BOOST középtalp szintén a névleges árnyalatot választja, így az év melegebb időszakához tökéletes tónusú opciót biztosít.

Az Adidas NMD_R1 férfiak ötödik évfordulójának megünneplésére a Three Stripes újrakeverte néhány ikonikus hangszerelését, például egy új Adidas NMD_R1 nők modellt a híres OG NMD R1 után. A klasszikusok ünnepi célokra való remasterálása mellett az Adidas új vizeket is tesztel, miközben folytatja a Boost párnázott modell kínálatának kidolgozását. Húsvét előtt egy pasztelllila pár is csatlakozik az új, ötletes színvilághoz.PER POTER SCRIVERE UN NUOVO MESSAGGIO BISOGNA REGISTRARSI
 RISPOSTE -> STORIA
   
Pagina 1 di 1
Tue Sep 27, 2022 5:22 pm